dimecres, de febrer 27

NOVETATS

Avui us mostrem el munt d'encàrrecs fets. Han estat divertits de fer i són personalitzat segons els gustos dels nostres clients. Ells somiaven i nosaltres ho hem fet realitat. T'atreveixes a somniar?


En primer lloc trobem una motxilla de l'abella Maia de color groc amb ralles negres i una aplicació amb la cara de la protagonista. És un altre dels nostres personatges estrella d'aquesta temporada.


A continuació, hem fet aquestes agulles de pit amb un nou material. És l'últim crit. Tot està moldejat amb Goma Eva. Ampliarem l'estoc però no deixeu que us passi per alt, segur que us encantarà.


Per altra banda, ens han fet un encàrrec de les famoses Monster High per a una tovallola. Hem fet l'aplicació en una tovallola fosca i ja està a punt per ser regalat en una comunió. És un regal fantàstic per les nenes ja que els hi encanten aquests dibuixos.


 Tot seguit, hem fet un conjunt de bijuteria de ganxet amb el motiu de la maduixa. Ha estat un encàrrec molt divertit de fer. Ja en tenim més esperan-te a la botiga. És perfecte per fer molt goig.


 I per últim, hem brodat aquesta petita cowgirl en una manta polar. Així la nostra clienta no passarà fred i estarà en la millor companyia.


Esperem que us agradin els nostres productes. Ara ja teniu més idees per fer regals especials i ja podeu demanar el vostre. No et quedis sense el teu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.